Om Porto Heli og Spetses.

Porto Heli by ligger på østsiden av Peloponnes, på fastlandet Hellas, og er en liten fiskelandsby med en stor havn. Havnen har et yrende liv med restauranter og barer, og fiskebåter og yachter ligger side om side gjennom hele sommeren, noe som gir Porto Heli en atmosfære av storbyen. Spetses øy, rett utenfor Porto Heli er med sitt majestetiske Posedonion hotell et fantastisk sted å rusle rundt. Man føler som om man er langt borte fra fastlandet selv om det kun er 10 minutter med båt fra Porto Heli.

Strendene ligger på rekke og rad, flesteparten er urørte perler hvor offentligheten har full adgang. Porto Heli og Spetses har alltid vært feriestedet til Atenere, og har alltid vært litt jet-set. Nå har også verden fått øynene opp for idylliske Porto Heli hvor de fleste greske skipsrederne har sine enorme sommerhus. President Putin, Kongen av Holland, eks- Kongen av Hellas, filmstjerner som Sean Connery og Hugh Grant, er noen av naboene. Bryllupsreisen til Prins Charles og Prinsesse Diana gikk faktisk til en liten øy utenfor Porto Heli eiet av en av verdens største redere, greske Stavros Niarchos. Mange flere celebriteter gjester Porto Heli og Spetses gjennom året. Porto Heli og Spetses er gjerne kjent som «The Hamptons of Greece». Flere kjente hotellkjeder bygger stort i området, som Amanzoe og Nikki Beach.

Det er 180 km fra Aten flyplass til Porto Heli, og tar ca. 2 1/2 time med bil eller 2 timer med båt. Om ønskelig kan vi ordne helikopter som tar ca 15 minutter. Se kart her.

Kontakt oss

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Melding